Opzetten of herinrichten

Interim Business Support Professional

“Wat je aandacht geeft groeit”

Opzetten:

Behoefte aan orde en structuur binnen de dagelijkse secretariële/administratieve/organisatorische werkzaamheden?

Geen tijd/zin om je hiermee bezig te houden?

Graag kom ik met je in contact om de mogelijkheden te bespreken zodat jij je kostbare tijd beter kunt besteden!

 

Herinrichten:

Ondernemers zijn continu in beweging en raken geïnspireerd door nieuwe ideeën. Ook krijgt elk bedrijf te maken met veranderingen. Belangrijk hierbij is om je bedrijfsprocessen hierop aan te passen en om je medewerkers mee te nemen zodat zij het proces mede kunnen omarmen. Op secretarieel en operationeel gebied kan ik je daar op een professionele manier bij ondersteunen. Ik heb de huidige situatie snel in beeld en herken knelpunten. Samen met jouw Assistant en eventuele overige secretariaatsmedewerkers/receptionisten/supportmedewerkers kan ik op procesniveau en inhoudelijk gebied zorgen voor optimalisatie van werkzaamheden en processen. Dit resulteert in efficiëntie, motivatie, groei en waardering voor eigen werk. Zo werken we allemaal mee aan de gezondheid en groei van de organisatie!

Wat ik nog meer kan betekenen

Contact

Voor alle secretariële en ondersteunende support vraagstukken kun je contact met me opnemen.

Graag bespreek ik met je welke mogelijkheden er zijn!

Je kunt me bellen 06-211 08 670 of mailen support@suzannedevocht.nl